Vad kan du göra åt illaluktande svett i sportutrustning och kläder?

Att sportkläder kan lukta är ju inte så konstigt. Dels så utsätts den för svett och smuts då du sportar, och dels så kan det vara så att den förvaras på ett sätt som bidrar till lukt. Möjligheterna är många då det gäller att få bort illaluktande svett.

få

Använd bara luktborttagare som är lätta att använda. Dessutom så vill du absolut inte börja använda något som kan förstöra utrustningen. Vissa produkter är för starkt för materialet det används på.

Nu kan du bli av med illaluktande svett

Det är inte svårt att ta bort illaluktande svett. få bort fotsvett
Man kan ju tvätta i maskinen förstås. Vet du att du tvättar rätt? Om du har fel klädvård kan du förstöra kläderna.

Luktborttagare textil är särskilt anpassad för textiler som inte kan tvättas i maskin. Du har en mängd luftförbättrare att välja bland.

Se till att du väljer en luktborttagare av rätt kvalitet. Röklukt är ett problem idag, därför är det ju bra om den kan ta bort de lukterna också. Du kan ta med den överallt.

Hur ofta ska jag behandla?

Det beror på. Illaluktande svett som lämnas obehandlad är svårare att få bort. Men det behöver du inte oroa dig för om du använder luktborttagare textil.

Den går utmärkt att punktbehandla med. Men gör det till en återkommande rutin att spraya. Behandla efter varje användning.

Tänk dig för

Det normala är ju att man tar bort lukter innan man går ut. På gymmet är det ju en annan femma. Det är inget vidare.

Även om det är normalt så måste det finnas gränser för lukten. Illaluktande svett är lätt att rynka på näsan åt. Detta oavsett om svettlukten kommer från dina redskap eller dina kläder.

Ta bort lukten då och då. Dina kompisar kommer att tacka dig. Det är mycket trevligare att ha kläder och skor som inte stinker!

Hur köper jag sprayen som tar bort lukt?

Luktborttagande produkter som Luktstopparen finns på allt-fraktfritt.se Det finns även en produkt som stoppar dålig lukt från avloppsbrunnar.